Indeklimakort

DKK 30,00

Indeklimakortet er et lille plastikkort, som viser den aktuelle temperatur og relative luftfugtighed i et rum. Ved hjælp af 3 farvekoder kan man hurtigt se, om indeklimaet er for tørt, optimalt eller for fugtigt, samt se om temperaturen er for kold, tilpas eller for varm. Kortet vil således skifte farve i forhold til fugtighed og temperaturen i rummet.

Kortet gør det nemt at sikre sig, at man har en god og optimal udluftning af sin bolig i forhold til luftfugtigheden og temperaturen. Kortet kan således hjælpe med til at ændre din adfærd i forhold til at huske at lufte ud! Det er ligeledes meget væsentligt i forhold til udførelse af en radonmåling at sikre sig, at man har en tilstrækkelig udluftning af boligen. For lidt udluftning kan nemlig betyde, at man måler højere radonkoncentrationer. Så vi anbefaler altid, at man får sikret sig en optimal naturlig udluftning, inden radonmålingen påbegyndes.

Mængde rabat
1 DKK 30,00
2 DKK 25,00
3 DKK 25,00
4 DKK 25,00
5+ DKK 20,00

Fragtpriser: ·

  • 1 – 4 stk.: DKK 20,-
  • 5+ stk.: DKK 30,-

Dog er fragten gratis ved samtidig køb af radonmålebokse sporfilm eller digital radonmåler. Leveringstid (indenfor 5 hverdage). Levering til dør kan tilkøbes mod gebyr ved gennemførelse af ordren. Alle priserne er inkl. 25% moms.

Beskrivelse

Indeklimakortet henvender sig til alle, der har en bolig, hvad enten det er lejlighed eller hus, og som ønsker at vide om indeklimaet i boligen er sundt. Langt de fleste opholder sig indendørs i størstedelen af døgnet, derfor er det vigtigt at kontrollere, om indeklimaet er optimalt. Et usundt indeklima kan have indvirkning på både helbredets som boligens ve og vel.

En vandskade kan forårsage svamp og man er nødt til at kontakte eksperter for at få hjælp. Men vi kan selv bidrage til et bedre indeklima ved at lufte ud, undgå at tørre tøj inden døre, tænde emhætten 5 min før madlavning og lade emhætte kører 5 min efter endt madlavning. Huske at tænde for ventilationen og lukke vinduer op i badeværelset, når vi bader. De små ting vi selv kan ændre, kan have stor betydning for et bedre indeklima.

Kortet er på størrelse med et kreditkort og er nemt at bruge. Lige så snart kortet er taget ud af sit cover, vil indikatorerne skifte farve alt efter hvilken fugtighed og temperatur, der er i rummet.