Digital radonmåler med display (Corentium Home)

DKK 1.999,00

Med en elektronisk radonmåler kan man aflæse et resultat efter blot 7 dage. Corentium home by Airthings (tidligere kaldet Canary) er meget simpel at betjene og nem at aflæse. I prisen er også inkluderet skema til brug for registrering af måleresultaterne.

Brug af en elektronisk radonmåler kan være nyttigt i forbindelse med at afprøve, om forskellige radonforanstaltninger har effekt som eksempelvis mere udluftning, ventilation mv.
 
Digital radonmåler koster kun DKK 1.999 inkl. moms, fragt, batterier samt skema til brug for registrering af måleresultaterne.
 
 

Beskrivelse

Corentium home by Airthings (tidligere kaldet Canary) – digital radonmåler er det førende produkt indenfor elektronisk radonmåling.

Man kan med dette produkt aflæse et brugbart resultat efter blot 7 dage, men radonmåleren viser også dagsværdien fra dag til dag. Radonmålinger på mindre end 7 dage giver dog kun et indtryk af radonindholdet på de få dage, dvs. ikke et reelt billede af det gennemsnitlige radonindhold i boligen.

Brug af en elektronisk radonmåler kan være nyttigt i forbindelse med at afprøve, om forskellige radonforanstaltninger har effekt.

En digital radonmåler er meget simpel at betjene og nem at aflæse. Måleren kan nemt genstartes efter måling i et rum og påbegyndes straks efter i et andet. I prisen er ligeledes inkluderet skema til brug for registrering af måleresultaterne.

Digital radonmåler koster kun DKK 1.999 inkl. 25% moms og levering.

***

Udlejning af Digitale-målere tilbydes ligeledes. Kontakt os pr. e-mail eller telefon for leje af en elektronisk radon-måler.