Digital radonmåler med display (Corentium Home)

DKK 500,00

Med en elektronisk radonmåler kan man aflæse et resultat efter blot 7 dage. Corentium home by Airthings (tidligere kaldet Canary) er meget simpel at betjene og nem at aflæse. I prisen er også inkluderet skema til brug for registrering af måleresultaterne.

Brug af en elektronisk radonmåler kan være nyttigt i forbindelse med at afprøve, om forskellige radonforanstaltninger har effekt som eksempelvis mere udluftning, ventilation mv.
 
Digital radonmåler kan lejes i 3 uger for DKK 500,- inkl. moms, fragt, batterier og gratis app til download.
Der stilles depositum på DKK 700,- ved leje af digital radonmåler. Kontakt os på info@radonanalyse.dk, hvis du ønsker at leje en digital radonmåler.
 
 

Ikke på lager

Beskrivelse

Corentium home by Airthings (tidligere kaldet Canary) – digital radonmåler er det førende produkt indenfor elektronisk radonmåling.

Man kan med dette produkt aflæse et brugbart resultat efter blot 7 dage, men radonmåleren viser også dagsværdien fra dag til dag. Radonmålinger på mindre end 7 dage giver dog kun et indtryk af radonindholdet på de få dage, dvs. ikke et reelt billede af det gennemsnitlige radonindhold i boligen.

Brug af en elektronisk radonmåler kan være nyttigt i forbindelse med at afprøve, om forskellige radonforanstaltninger har effekt.

En digital radonmåler er meget simpel at betjene og nem at aflæse. Måleren kan nemt genstartes efter måling i et rum og påbegyndes straks efter i et andet. I prisen er ligeledes inkluderet skema til brug for registrering af måleresultaterne.

Ved udlejning af digitale målere kontakt os pr. e-mail eller telefon.