Digital radonmåler til din smartphone/tablet (Wave)

DKK 500,00

Denne radonmåler, som har udseende som en røgalarm, kan forbindes til din tablet eller smartphone, hvor du hele tiden kan følge med i niveauet af dine radonværdier. Du kan også blot “vinke” hånden op foran måleren for at få en indikation på, om niveauet er lavt eller højt. Den måler dog ikke kun radon-niveauet, men den registrerer også samtidig temperatur og luftfugtighed, hvilket også vises på din tablet eller smartphone.

Digital radonmåler kan lejes i 3 uger for DKK 500,- inkl. moms, fragt, batterier og gratis app til download.
Der stilles depositum på DKK 700,- ved leje af digital radonmåler. Kontakt os på info@radonanalyse.dk, hvis du ønsker at leje en digital radonmåler.

Ikke på lager

Beskrivelse

Denne digitale radonmåler skal monteres i det rum, hvor du fremadrettet ønsker at kende dine radonværdier. Når den er opsat og tilknyttet din smartphone eller tablet, kan du til enhver tid nemt se, om værdierne er forhøjede i forhold til det anbefalede og om du således aktivt skal forsøge at reducere radon-niveauet – f.eks. i form af at øge ventilationen/udluftning. Alle data (radon-niveau, temperatur og relativ luftfugtighed) kan præsenteres som grafer på din smartphone eller tablet, og du kan vælge at få data vist for flere forskellige tidsrum, inklusive gennemsnitsværdier og historik.

Såfremt man ønsker flere rum overvåget, bør man købe/leje flere målere.